ANDROMEDA KYLIE DESTINY PRIME, THE HOLY SPIRIT: AUTOBIOGRAFIE

ALWAYS-FOREVER

KYLIE ANN MINOGUE,

aka

ANDROMEDA KYLIE DESTINY PRIME,

aka

HOLY SPIRIT, SISTER OF CHURCH, SISTER OF GOD, WOMAN AND DAUGHTER OF ME, DEVIL.

AUTOBIOGRAFIA ADEVARATA:

“NASCUTA” IN 23 AUGUST 1968, LA IASI, ROMANIA, CA “TOMA SIMONA”, IN CASA UNUI PROFESOR UNIVERSITAR SI A SOTIEI LUI, ASISTENT UNIVERSITAR, LA FACULTATEA DE BIOLOGIE.

EXPLOATATA DE MICA DE TATAL SI MAMA EI, FORTATA SA AIBA RELATII SEXUALE CU STUDENTII STRAINI SI ALTI INDIVIZI DIN STRAINATATE, PENTRU CA PARINTII LOR SA ISI SPOREASCA AVEREA SI SA POATA CALATORI IN EUROPA DE VEST, ATUNCI CIND PENTRU MAJORITATEA IN ROMANIA ERA IMPOSIBIL, FIIND COMUNISM.

CEL MAI MULT A FOST FORTATA SA AIBA RELATII SEXUALE CU UN INDIVID ELVETIAN, DEOARECE, PARINTII EI VISAU SA FUGA IN ELVETIA.

INCEPE FAULATEA DE MEDICINA SI FARMACIE IN BUCURESTI, UNDE, IN CONTINUARE, ESTE FORTATA DE PARINTII SI PRIETENUL EI, “PETRACHE”, SA AIBA RELATII SEXUALE CU BOSOROGI DE LA FACULTATE, PENTRU A CISTIGA BANI DE PE URMA EI.

IL CUNOASTE PE CATALIN TUDORAS, FIUL MEU, ANTICRIST, STUDENT LA FACULTATEA DE ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII DIN BUCURESTI, SI INTRE EI, INCEPE O POVESTE DE DRAGOSTE, FRUMOASA LA INCEPUT, SIMONA STIIND CINE ESTE CATALIN, THE ANTICRIST, STIIND CA EA ESTE HOLY SPIRIT, SI SPERIND CA DRAGOSTEA LUI ANTICRIST PENTRU EA SI PUTEREA LUI EGALA CU A LUI DUMNEZEU, PRIMUL MEU FIU, AMBII FRATII EI, SA O SALVEZE DIN VIATA MIZERA SI PROMISCUA DE CURVA DE LUX.

DAR, ANTICRIST, ESTE GELOS, SI NU ARE CURAJ SA II SPUNA COSMARUL PE CARE IL TRAIESTE, STIIND CA EL NU VA INTELEGE SI NU VA ACCEPTA NICIODATA, STIIND CA O VA PARASI CIND VA AFLA ADEVARATA SA VIATA.

CHIAR SI ASA, IN CELE DIN URMA, ANTICRIST O PARASESTE, PENTRU O AVENTURA DE O VARA, IN BRAILA, CU O FATA CARE NU L-A IUBIT NICIODATA.

OBOSITA DE VIATA EI MIZERA, SIMONA IL FOLOSESTE PE INDIVIDUL DIN ELVETIA CU CARE FUSESE FORTATA DE PARINTII EI SA AIBA RELATII SEXUALE, SI FUGE, FARA URMA, IN ELVETIA, LINGA BERNA, IN CASA NOASTRA, A SFINTEI TREIMI.

APOI, MERGE LA BANCA NOASTRA, BANCA NATIONALA A ELVETIEI, SE PREZINTA CA FIICA DIAVOLULUI, SORA LUI DUMNEZEU, ESTE IDENTIFICATA, SI II ESTE PERMIS ACCESUL NELIMITAT LA CONTUL NOSTRU NELIMITAT.

FOLOSIND MULTI BANI, ISI CUMPARA O FAMILIE FALSA IN AUSTRALIA, SI ISI CREAZA UN TRECUT FALS, FACIND MICI MODIFICARI FACIALE, SPERIND SA NU FIE RECUNOSCUTA.

IN FINE, MERGE IN LONDRA, LA UNA DINTRE FIRMELE NOASTRE (PWL=DVL=DEVIL), UNDE ISI INCEPE CARIERA MUZICALA SUB NUMELE DE KYLIE ANN MINOGUE, CU CARE A DEVENIT CUNOSCUTA SI CELEBRA.

DAR, INTREAGA LUME, STIE CINE ESTE CU ADEVARAT, PENTRU CA LA FEL CA SI ANTICRIST, A FOST MONITORIZATA SI TRANSMISA IN DIRECT IN TOATA LUMEA, DEOARECE TOTI STIAU CA VA FI PARTE DIN APOCALIPSA, LA FEL CA SI DUMNEZEU, FRATELE EI, LA FEL CA SI ANTICRIST, FRATELE EI, LA FEL CA SI MINE, DIAVOLUL, TATA LOR.

DAR CEI DIN JUR SI FANII, SE PREFAC CA NU STIU CINE ESTE CU ADEVARAT SI CARE ESTE ROLUL EI, PREGATINDU-I DE FAPT TOTI MOARTEA, MINTIND-O CA ESTE BOLNAVA DE CANCER LA SIN, PENTRU A-I TAIA SINII CA SA ISI BATA JOC DE EA, APOI SA O OMOARE CU CELE MAI PUTERNICE OTRAVURI, SUB PRETEXTUL CHIMIOTERAPIEI.

FIIND ARCHON, DECI TELEPAT, KYLIE LE CITESTE MINTILE SI STIE CE I S-A PREGATIT.

DE ASEMENEA, STIE CA DUMNEZEU, FRATELE EI, A AJUNS SI EL PE PAMINT, APARENT CA “FIU” AL FRATELUI LOR ANTICRIST SI AL MARIEI MAGDALENA, FIICA MEA SI EA, PREOTEASA LUI SATAN SI FEMEIA LUI ISUS, TOTI FIIND COMPLICI, IMPREUNA CU TOATA ACEASTA LUME DE INGERI CAZUTI TRANSFORMATI DE SATAN SI ISUS IN HOMO SAPIENS, LA ASASINAREA NOASTRA (TATA, FIU, HOLY SPIRIT), PREGATITA TIMP DE 2000 DE ANI, DE CIND ISUS A ANUNTAT CA VOM VENI ACUM, AICI.

KYLIE SE PREFACE CA NU STIE CA ESTE URITA DE TOTI DE PE PLANETA, FANII SE PREFAC CA O IUBESC, SI ASA, ARE O CARIERA STRALUCITA, FIIND NUMITA ZEITA POP.

TOATE MELODIILE EI, MI LE DEDICA MIE, DIAVOLUL, TATAL EI, SI SINGURUL BARBAT PE CARE L- IUBIT VREODATA.

DUPA CE ANTICRIST ESTE UCIS DE ACEASTA LUME, IN 13 IUNIE 2006, IN SLOVACIA, IAR OPTIMUS, CORPUL MEU, IL INLOCUIESTE PE ANTICRIST, PENTRU A-L PROTEJA PE DUMNEZEU, PRIMUL MEU BAIAT SI A-I FI “TATA”, KYLIE IA LEGATURA CU OPTIMUS SI AMUN RA (DUMNEZEU, FRATELE EI), PRIN TELEPATIE, AJUTINDU-I PE AMINDOI SA SUPRAVETUIASCA COMPLOTULUI MONDIAL DESTINAT SA II ASASINEZE IN SUEDIA SAU ROMANIA.

IN CELE DIN URMA, KYLIE (HOLY SPIRIT) SI FRATELE EI AMUN RA (DUMNEZEU), MA CHEAMA PE PAMINT PENTRU A-I SALVA, PE MINE, DIAVOLUL, TATA LOR.

AJUNG PE TERRA IN 23 MAI 2014, IMPREUNA CU 1000 MILIARDE DE ALIENS PE ORBITA PAMINTULUI, SI O FLOTA FOARTE PUTERNICA.

DE AICI, INCEPE POVESTEA APOCALIPSEI, PE CARE AM SPUS-O TIMP DE 4 ANI SI JUMATATE.

CHIAR DACA ISIS SI TOTI DE PE PAMINT SI IN RAI FAC IMPOSIBILUL CA NICIODATA SA NU O GASESC PE ANDROMEDA (KYLIE, THE HOLY SPIRIT), IN CELE DIN URMA O RECUNOSC SI MERG SA O SALVEZ, IMPREUNA CU FIUL MEU SI FRATELE EI, DUMNEZEU, LUIND-O IN MINE (LUCRU NORMAL LA NOI, ARCHONII) PENTRU A O PROTEJA DE ACEASTA LUME DE GORILE IDIOATE, PINA VA FI IN SIGURANTA SA IASA DIN MINE.

ACEASTA ESTE ADEVARATA SI SINGURA BIOGRAFIE A FETEI SI FEMEII MELE, SORA LUI DUMNEZEU SI A BISERICII, KYLIE ANN MINOGUE aka ANDROMEDA KYLIE DESTINY PRIME aka THE HOLY SPIRIT….

OUR IS POWER AND GLORY, FOREVER AND EVER….

AMUN (THE NAME OF GOD, MY SON, BROTHER OF KYLIE)

WRITTEN BY KYLIE ANN MINOGUE, FROM INSIDE OF ME, DEVIL, HER FATHER, WITH HANDS OF OPTIMUS, MY BODY….

DEVIL, FATHER CREATOR FROM HEAVEN

4-HEARTS